Aankoop E-bike voor korte afstanden


E-bike: een duurzame en gezonde investering

Veel beter voor het klimaat en gezonder voor jezelf. De elektrische fiets is een snel, milieuvriendelijk en zeker ook een goedkoper alternatief voor korte autoritten. Per kilometer stoten we maar liefst 60 keer minder CO2 uit dan een benzineauto. 

"Ik heb altijd geleerd dat korte autoritten zeer vervuilend zijn, omdat er extra uitstoot is van vervuilende stoffen doordat er met koude motoren gereden worden." aldus Marc Vanoirbeek, CEO van Ramblaz. 

Aangezien iedereen binnen Ramblaz op minder dan 20 kilometer van het bedrijf woont, hebben we besloten om 2 E-bikes aan te kopen en beschikbaar te stellen voor wie deze wenst te gebruiken. Op deze manier kunnen we alvast onze korte autoritten vermijden. 

Mentaal welzijn & voldoende beweging

Niet enkel het milieuvriendelijke aspect speelde een rol voor de aankoop van de E-bikes, maar ook het mentale welzijn en de behoefte aan dagelijkse beweging. Een fietstocht is niet alleen gezond op sportief vlak, maar is ook een moment om mentaal tot rust te komen. Het drukke leven, met alle mogelijke kopzorgen, dwingt ons vaak tot het uiterste. Hierdoor vergeten we soms om even een pauze of een momentje voor onszelf te nemen. Daarom hopen we om met de E-bikes iedereen even tot rust te laten komen en te ontstressen. 

Meerdere expert geven ook aan dat er onvoldoende beweging is tijdens de kantooruren. Nekpijn en rugklachten zijn directe gevolgen van langdurig zitten achter een computerscherm. Doordat iedereen zich nu voor de korte afstanden met de E-bike kan verplaatsen stimuleren we alvast om voldoende te bewegen.

Most Recent Posts

Subscribe to our newsletter

In our awesome newsletters you will be kept informed of the latest news and most important information

Staff pick

We create whatever you want!

Completely in your design, in your style, in your colors, with your printing, in the quality to your wishes and within your budget! From concept to delivery!

Contact us