Sustainable gifts: The save water impact collection!


Op zoek naar sustainable gifts met een directe positieve invloed op het milieu? Met de IMPACT collectie doe je dit meteen! Met elk product uit deze collectie bespaar je meteen liters water tijdens de productie. 

Waterbesparende productie door gerecyclede materialen

Door gebruik te maken van gerycled polyester en katoen besparen we duizenden liters aan water. Het AWARE label garandeert het gebruik van gereclyede materialen en de waterbesparingen. Dit label is een virtuele component dat de duurzaamheid verifieƫrt door middel van traceertechnologie en blokchain-technologie.

2% van elk verkocht product wordt gedoneerd aan Water.org

Water.org is een wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet om water en sanitaire voorzieningen in  de wereld te brengen. Op deze manier willen ze mensen helpen om toegang te krijgen tot veilig water. 

De watercrisis is nog steeds het nummer 4 wereldwijde risico in termen van impact op de samenleving!

Waarom een impact maken op het gebruik van water?

Water is een internationaal probleem... Van het smeltende Noordpoolgebied tot uitgedroogde outlands. De gevolgen zijn van toepassing voor heel de wereld. In 2025 zal 50% van de wereldbevolking te maken krijgen met "waterstress". Een gebrek aan voldoende en gebruiksklaar water. 

Sustainable gifts: save water impact collection
Sustainable gifts: save water impact collection

Meer info? joren@ramblaz.com

Most Recent Posts

Subscribe to our newsletter

In our awesome newsletters you will be kept informed of the latest news and most important information

Staff pick

We create whatever you want!

Completely in your design, in your style, in your colors, with your printing, in the quality to your wishes and within your budget! From concept to delivery!

Contact us