De leukste giveaway? een spelletje natuurlijk!


Uitpakken met een leuke giveaway actie? Wat is er leuker dan een spelletje?

Je hoeft niet langer te zoeken, wij hebben de leukste giveaway actie voor jou gevonden. Een spelletje, een gekend of zelf ontworpen, zetten wij op nummer 1 van leukste giveaways. Niet alleen omdat dit een leuk item is, maar ook omdat deze bijzonder goed scoren! Ontdek hieronder waarom!

1) De fun factor

Een eerste voor de hand liggende reden waarom een spelletje goed scoort is natuurlijk de fun factor. Je geeft iets leuk aan de klant, dus zal dit ook leuk onthaald worden. 

2) Niemand gooit iets leuk weg

Het grote gevaar van een giveaway is dat men je giveaway meteen weggooien en dit gebeurt helaas bijzonder vaak. En dat is zonde van je geld, want je investering heeft geen enkel nut gehad. Daarom is het belangrijk om een giveaway te kiezen met een bepaalde (meer)waarde. Een item dat je klanten kunnen gebruiken of waar ze effectief iets aan hebben. Een spelletje kan altijd van pas komen en is gewoon leuk om te krijgen!

3) Overal mee te nemen

Door het handige pocketformaat kan je de spelletjes gewoon meenemen in een handtas of zelfs in je broekzak. Ideaal voor caf├ębezoeken, bezoeken aan je vrienden, picknicks, ... noem maar op! 

4) Samenzijn en gezelligheid na Covid-19

Covid-19 heeft helaas op sociaal vlak een grote impact gehad, waarbij onze sociale contacten beperkt werden. Hierdoor is de nood aan samenzijn en eenvoudige gezelligheid sterk gestegen! Ook tijdens de eerste versoepelingen werd er terug in kleine kring afgesproken en werden er opvallend meer spelletjes gespeeld!5) Meesurfen op de populariteit van een spel

Je kan ervoor kiezen om een gekend, populair spel uit te delen met een subtiele branding van je eigen merk. Op deze manier kan je mee genieten van de populariteit van het spelletje. Denk maar aan gekende spelletjes zoals: Monopoly, Uno, Scrabble, Hints, ...  

6) Volledig eigen spel ontwikkelen ook mogelijk

Wil je echt een 100% uniek en eigen spelletje? Dat kan ook! We kunnen zelf je eigen spelletje ontwikkelen met eigen regels, kaarten, spelbord, pionnen, enzoverder, ...

Meer info? Joren@ramblaz.com

Most Recent Posts

Subscribe to our newsletter

In our awesome newsletters you will be kept informed of the latest news and most important information

Staff pick

We create whatever you want!

Completely in your design, in your style, in your colors, with your printing, in the quality to your wishes and within your budget! From concept to delivery!

Contact us