Zelftesten kopen B2B


Vanaf nu kan je ook zelftesten kopen B2B.  Zelftesten worden aanschouwd als een belangrijk hulpmiddel om de huidige coronagolf te bestrijden. Bovendien is een zelftest een eenvoudig item om snel even zelf te testen of je wel coronavrij bent. Zo kunnen we als individu ook onze verantwoordelijkheid nemen.

Voor vele sectoren zijn zelftesten het laatste reddingsmiddel om toch open te mogen blijven. Tot op heden waren de apothekers de marktplaats waar het meeste zelftesten verkocht worden. De gemiddelde prijs bedraagt hier €8,00 per stuk. Dit is een zeer redelijke prijs voor individuen die af en toe een zelftest willen gebruiken, maar voor bedrijven is dit een zeer grote kost. 

B2B zelftesten aankopen

Bedrijven worden in bepaalde situaties verplicht om zelftesten in te schakelen en vaak in grote getallen. Daarom moeten bedrijven de kans krijgen om deze aan een schappelijke B2B prijs aan te kopen. Ramblaz zet zich hier voor in en biedt zelftesten aan rond de €4,00 ipv de gekende €8,00.

Zelftesten B2B kopen Newgene
Zelftesten B2B kopen Newgene

Meer info?

Most Recent Posts

Subscribe to our newsletter

In our awesome newsletters you will be kept informed of the latest news and most important information

Staff pick

We create whatever you want!

Completely in your design, in your style, in your colors, with your printing, in the quality to your wishes and within your budget! From concept to delivery!

Contact us