We create whatever you want

All in one custom made branding solution

We take care of all your branding items

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde tassen


Opportuniteit bij elke verkoop of klantcontact

1 van de meest onderschatte marketing of branding tools is een eigen draagtas. De logica hierachter is zeer eenvoudig, maar toch wordt deze bijzonder snel over het hoofd gezien. Als je iets verkoopt aan een klant of je geeft iets mee, dan verpak je dit voor het gebruiksgemak in een zakje of tasje. En dit is het geval bij elke verkoop en bij elke klant. Van een opportuniteit gesproken! 

Een unieke, handige tas wordt bijgehouden

Elk huishouden houdt enkele draagtassen bij die zij voor meerdere gelegenheden gebruiken. Concreet betekent dit dat jouw bedrijf/merk op wekelijkse of zelfs dagelijkse basis wordt gezien door je klant of prospect! Meestal wordt een tas bijgehouden die zeer gebruiksvriendelijk, mooi of uniek is. 

Maak van je kost een investering

Als bedrijf of merk ben je verplicht je goederen te verpakken. Jij beslist of dit een kost of een investering wordt. 

Een kleine kost: een standaard onbedrukt zakje dat meteen in de vuilbak beland 

Een slimme, kleine investering: een herbruikbare tas met je eigen design en informatie.

Bespaar op hoge marketingkosten

Marketing kost al snel een hoop geld en in veel gevallen ook tijd. Bovendien zijn er 101 redenen waardoor een dure campagne of advertentie kan mislukken. Daarom is de kracht van een draagtas zeker niet te schatten. 1 draagtas die voor alle wekelijkse boodschappen gebruikt wordt? Zorg ervoor dat dit de jouwe is!

We create whatever you want!

Completely in your design, in your style, in your colors, with your printing, in the quality to your wishes and within your budget! From concept to delivery!

CONTACTEER ONS

Subscribe and the first to receive our newsletter by e-mail

Staff Pick