Ramblaz start samenwerking met Clipeez

Sinds vandaag is er officieel een samenwerkingsakkoord tussen Clipeez en Ramblaz. Clipeez dook de afgelopen dagen massaal op in de media met hun afneembare handvaten. DE oplossing om op een veilige manier te gaan winkelen.

Deze afneembare handvaten zijn eenvoudig vast te klikken op je winkelkar waardoor je nooit nog een winkelkar hoeft aan te raken. Deze afneembare handvaten zijn herbruikbaar en eenvoudig te reinigen. Veilig voor de klant en een efficiënte oplossing voor de winkelhouder om de winkelkarren zo veilig mogelijk te houden. Het continu ontsmetten van de winkelkarren neemt heel veel tijd in beslag en zorgt er ook voor dat er sneller schade aan de winkelkarren komt. De clipeez kunnen wel eens het nieuwe winkelbeeld zijn op zowel korte als lange termijn. Bovendien is dit een Belgisch gepatenteerd product.

Het businessmodel van Clipeez is niet gericht om winkels of supermarkten individueel te behandelen, terwijl dit net de sterkte is van Ramblaz. Ramblaz hanteert een franchise concept waarbij elke winkel geniet van een persoonlijke service van A tot Z. Al enkele jaren lang staat Ramblaz bekend als "branding partner" voor franchiseketens zoals Delhaize of Tom & Co. Concreet wilt dit zeggen dat deze winkels voor alles wat te maken heeft met brand identity bij Ramblaz terecht kunnen. Dit gaat van eigen ontworpen kledij tot gadgets en van POS materiaal tot zelfs mondmaskers.

Als er individuele winkels zijn of soft-franchisers waarbij de hoofdcentrale geen aankoop doet kunnen deze altijd bij Ramblaz terecht.

Gepubliceerd op 11/06/2020 door Joren Barée


Most Recent Posts

Subscribe to our newsletter

In our awesome newsletters you will be kept informed of the latest news and most important information

Staff pick

We create whatever you want!

Completely in your design, in your style, in your colors, with your printing, in the quality to your wishes and within your budget! From concept to delivery!

Contact us