Gepersonaliseerde sauna slippers


Gepersonaliseerde sauna slippers

Gepersonaliseerde Sauna slippers

De sauna slippers van Fitland Wellnessresorts zijn volledig custom made ontworpen of in het Nederlands: volledig op maat gemaakt. Fitland Wellnessresorts heeft ervoor gekozen om hun EVA slipper volledig te ontwerpen met verschillende soorten grijstinten en een klein witaccent in de zool. Deze EVA-slipper bevat een anti-slip laag, waardoor deze perfect is voor sauna's en hotelketens. Bovendien zorgen gepersonaliseerde slippers mee voor een unieke ervaring voor je gasten.

Het belang van custom made slippers:
▰ Customer experience - Klantbeleving
▰ Brand awareness - Naambekendheid
▰ Meer waarde en cachet
▰ Unieke totaalervaring voor je bezoekers

Voor ieder wat wils:
Deze EVA-slippers zijn al jaar en dag een vaste waarde in de sauna en hotelindustrie dankzij hun goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zowel de budgetversie als de pro-versie liggen zeer goed in de markt. Wilt u een degelijke prijs-kwaliteitverhouding dan is de budgetversie een goede keuze. Wenst u de allerhoogste kwaliteit, dan is de pro-versie precies wat u zoekt.

Wil je ook je eigen sauna slippers? Contact opnemen kan eenvoudig via: joren@ramblaz.com

Gepubliceerd op 16/06/2020 door Joren Barée

Most Recent Posts

Subscribe to our newsletter

In our awesome newsletters you will be kept informed of the latest news and most important information

Staff pick

We create whatever you want!

Completely in your design, in your style, in your colors, with your printing, in the quality to your wishes and within your budget! From concept to delivery!

Contact us