Ramblaz voorziet Tom & Co keten van mondmaskers


Veiligheid van het personeel: prioriteit
Het is van uitermate belang dat zoveel mogelijk bedrijven aan de slag kunnen blijven! Uiteraard staat de veiligheid voor zowel de klanten als het personeel centraal. Daarom hebben wij onze kennis en ervaring ingezet om de Tom & Co keten te voorzien van mondmaskers. 

Mondmaskers geleverd op 2 weken
De aankoop gebeurde via een eenvoudige webshop, waardoor de verschillende winkels enkel en alleen de gewenste aantallen moesten aanduiden, that's it. De eerste leveringen vonden plaats 2 weken na het plaatsen van de bestelling. Doordat we werken met rechtstreekse luchtlijnen is het mogelijk om zeer snel te handelen, wat toch van essentieel belang is in deze tijden.

Branding partner: van kledij tot lanyards en zoveel meer
De Tom & Co keten is één van onze klantgroepen waar wij aangeduid zijn als branding partner. Dit wil zeggen dat Ramblaz alles in verband met de brand identity kan voorzien. De volledige kledinglijn van polo tot bodywarmer is hier een voorbeeld van, maar zeker ook de verschillende gadgets die kunnen worden ingezet als consumentenactie. We proberen om zoveel mogelijk maatwerk te promoten, omdat dit 100% unieke items zijn, maar ook de normale items zoals een pen of lanyard zijn perfect mogelijk.

Gepubliceerd op 25/05/2020 door Joren Barée

Most Recent Posts

Subscribe to our newsletter

In our awesome newsletters you will be kept informed of the latest news and most important information

Staff pick

We create whatever you want!

Completely in your design, in your style, in your colors, with your printing, in the quality to your wishes and within your budget! From concept to delivery!

Contact us