Gepersonaliseerde mondmaskers wordt het nieuwe straatbeeld

Mondmaskers spelen een essentiële rol in het nieuwe normaal volgens experten. Dit is nodig om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Unieke kans om brand awareness te creëren 
Dat de economie lijdt onder dit virus is een understatement. Het is van cruciaal belang dat bedrijven, winkels, horeca zo snel mogelijk open kunnen gaan, uiteraard op een veilige manier. In een normale situatie is het al een hele opdracht om jouw merk, jouw bedrijf in de spotlight te zetten en om herkenbaar te zijn in de omgeving. Het mondmaskerstraatbeeld kan een unieke opportuniteit zijn om jouw merk naar voren te schuiven. De voorwaarde hiervoor is dat je dit correct aanpakt.

Juiste aanpak is noodzakelijk, anders dreigen grote gevolgen
Mensen die jouw mondmasker dragen in hun omgeving is een unieke kans om brand awareness. Een unieke kans op publiciteit. Maar pak je dit slecht aan en is je mondmasker van onvoldoende kwaliteit kan dit idee zoals een boomerang in je gezicht terugkeren, met zware gevolgen en heel wat negatieve publiciteit.

Handel met expertise, kies voor een kwalitatief masker
Kies ervoor om samen te werken met een bedrijf met de nodige expertise. 
Wij dubbelchecken al onze mogelijke leveranciers en hun kwaliteit. 
Laat deze opportuniteit niet aan je neus voorbij schieten is onze boodschap!

Meer info: Joren@ramblaz.com

Gepubliceerd door Joren Barée op 06 mei 2020

Most Recent Posts

Subscribe to our newsletter

In our awesome newsletters you will be kept informed of the latest news and most important information

Staff pick

We create whatever you want!

Completely in your design, in your style, in your colors, with your printing, in the quality to your wishes and within your budget! From concept to delivery!

Contact us