Custom made sauna slippers: Spa Zuiver Amsterdam

Custom made sauna slippers: Spa Zuiver Amsterdam

Ontdek de volledig op maat gemaakte slippers voor Spa Zuiver Amsterdam hier! Deze bekende sauna & hotel heeft gekozen om te werken met de kleuren: bruin en wit. De zool is voorzien van een anti-slip laag, zodat deze ideaal zijn voor sauna's en hotelketens.

Het belang van custom made slippers:
Het creƫren van je eigen gepersonaliseerde slippers is een opportuniteit om je bezoekers net dat tikkeltje extra te geven en om een WOW-effect te ontwikkelen bij je klanten. Bovendien is de klantbelevenis essentieel om aan klantenbinding te doen.

Geef je sauna meer cachet en klasse met je eigen sauna slippers. Deze kunnen 100% op maat gemaakt worden. Jouw kleurencombinatie, jouw opdruk, jouw stijl!

Voor ieder wat wils:
Deze EVA-slippers zijn al jaar en dag een vaste waarde in de sauna en hotelsector dankzij hun goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zowel de budgetversie als de pro-versie liggen zeer goed in de markt. Doordat er 2 versies zijn is er voor iedereen wat wils. 

Wil je een degelijke slipper, maar ook de kosten zo laag mogelijk dan is de budgetversie de ideale optie. 

Wil je een slipper van de hoogste kwaliteit dan is de pro-versie wat jij zoekt.

Most Recent Posts

Subscribe to our newsletter

In our awesome newsletters you will be kept informed of the latest news and most important information

Staff pick

We create whatever you want!

Completely in your design, in your style, in your colors, with your printing, in the quality to your wishes and within your budget! From concept to delivery!

Contact us